Notice: Undefined offset: 3 in /home/btexinua/babytex.com.ua/catalog/controller/tltblog/tltblog.php on line 37Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/btexinua/babytex.com.ua/catalog/controller/tltblog/tltblog.php on line 37 ТРЕНАЖЕРНИЙ ЗАЛ ДЛЯ ДІТЕЙ
Kievstar  +38 (067) 560-16-67
Vodafone  +38 (050) 340-26-94
LifeCell  +38 (063) 807-15-32

ТРЕНАЖЕРНИЙ ЗАЛ ДЛЯ ДІТЕЙ

Кожна дитина, стаючи дорослішими, починає звертати увагу на свій зовнішній вигляд. І це стосується не тільки того, яку дитячий одяг купити, але і побудови фігури.


Якщо маленьким дітям все одно будь-що одягла їх мама, то з віком одяг для дітей стає центром уваги дитини.


У підлітковому віці дівчатка починають переживати з приводу своєї фігури, чіпляються і знаходять якісь недоліки свого, ще не до кінця сформованого, статури. А хлопчаки дивляться бойовики і мріють зробити таке ж рельєфне тіло, як у кіногероїв.


Багато дітей і їх батьків замислюються, чи існує тренажерний зал для дітей і з якого віку туди можна ходити. Які програми тренувань підходять дітям і яку придбати дитячий одяг для тренувань.


Отже, в тренажерний зал для дітей можна вирушати особам, які досягли 12-13 років. Силові тренування в більш ранньому віці не рекомендовані.


Щоб стати сильніше, почати розвивати мускулатуру досить робити прості присідання, віджимання, підтягування, качати прес, робити вправи на вис, розвивати м'язи ніг на степпере. Персональний тренер Дніпропетровськ обов'язково все розповість і підкаже.


Існують також спеціальні тренажери для дітей, з вигляду вони подібні снарядів для дорослих, але виконані з більш лекіх матеріалів, припускають менші навантаження. Вони безпечні для тендітних дитячих хребтів. Крім того, можна підібрати і бігову доріжку.


Підліткам необхідно проводити силові тренування не більше 2-3 разів на тиждень по годині. Індивідуальний тренер повинен проінструктувати дитини в обов'язковому порядку.


А батьки повинні простежити, щоб їх діти перейшли на правильне харчування для спортсменів, а також купити спортивний одяг для дітей. Дитячі майки, футболки, шорти для дітей повинні бути в декількох примірниках, одягатися щоб позмінно.


Регулярні походи в тренажерний зал для дітей приведуть до помітних результатів не раніше місяця, оскільки нарощування м'язової маси у підлітків відбувається повільніше, ніж у зрілих людей. Залучайте до спорту себе і своїх дітей, а інтернет-магазин дитячого одягу БЕБІТЕКС допоможе Вам одягнути дітей в зал по моді.


Стаття скопійована з сайту Тренажерний зал Дніпропетровськ MED GYM Тренажерний зал для дітей